Er werd geconcentreerd gespeeld.
Er werd geconcentreerd gespeeld. Foto: Hans van den Wijngaard

Kroegenbridgedrive groot succes

Sport

Sint-Oedenrode - Mede dankzij het prachtige weer, de enthousiaste deelnemers en de geweldige medewerking van de Rooise horecaondernemers is de eerste kroegenbridgedrive Bridgen in Rooi op 30 september een enorm succes geworden.

Leden van bridgeclub Rooi 750 hadden het idee om net als bridgeclubs van buurgemeenten een Kroegenbridgedrive te organiseren in Sint-Oedenrode. Dankzij een goede voorbereiding door zeven actieve leden van BC Rooi 750 kijken ze terug op een geweldige dag. De drive speelde zich af bij zeven verschillende horecazaken in het centrum van Rooi. Naast Dommelzicht deden ook De Gouden Leeuw, Oud Rooij, D’n Dommel, De Pastorie, Ons Thuys en De Beleving mee.

De aanmelding was bij Dommelzicht en daar of bij één van de andere kroegen werd gestart met koffie en gebak. Ná de derde ronde werden de bridgers voorzien van een goed verzorgde lunch. Deelnemers kwamen uit de regio, maar ook van ver daarbuiten; van Nieuwegein tot Chaam en van Lelystad tot Zuid Limburg. Met enorm veel plezier en inzet werden door 122 paren 24 spellen gespeeld. Met wisselend succes, maar dat mocht de pret niet drukken. Nadat alle paren de spellen hadden gespeeld verzamelden de deelnemers zich weer bij Dommelzicht. Daar werd door de technische commissie de uitslag bekendgemaakt.

Een bijzonder geslaagde activiteit die zonder de medewerking van de horecaondernemers niet georganiseerd kan worden. Dankzij hun enthousiasme en dat van de deelnemers gaan ze de drive jaarlijks herhalen op de laatste zaterdag van september. 28 September 2024 is de tweede kroegenbridgedrive Bridgen in Rooi.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding