Elbrimale Tour de Kiosque

Roois nieuws
Zaterdag 5 juli a.s. speelt autodidact pianist Leo Willemen twee uur lang in de muziekkiosk van Sint-Oedenrode. Aanvang van het concert is 14.00 uur. De Tour de Kiosques is een initiatief van de Stichting Elbrimale Fonds te Vught, die al jarenlang muziekevenementen organiseert zoals de huisconcerten en Elbrimale Musicale.

Doelstelling daarbij is om musici, zowel (semi-) professionals als amateurs, een podium te bieden en dit zonder winstoogmerk. Zie ook de website www. elbrimalefonds.nl.
Deze zomer maakt Leo Willemen een rondgang langs een aantal van de vele kiosken die Brabant rijk is. Door het jaar heen verzorgt hij ruim 150 optredens in zorgcentra en ook nog een flink aantal bij particuliere aangelegenheden. De bescheiden donaties daarvoor gaan geheel naar de stichting, waarvan dan weer de kosten van de muzikale activiteiten worden voldaan.
Leo’s repertoire is zeer breed, van classics en licht klassiek tot evergreens, luisterliedjes en populair, bij voorkeur ook gemengd met Brabants muzikaal erfgoed. Hij speelt tot zijn eigen genoegen maar graag ook tot genoegen van iedereen die ernaar wil luisteren, voor jong en oud.
Een uitgelezen kans dus, deze combinatie van kiosk en pianospel, en een aanrader voor alle inwoners van Sint-Oedenrode en omstreken die beide een warm hart toedragen. Het optreden is gratis, wel kan men geheel vrijwillig een donatie voor de stichting in de bus deponeren. Graag tot ziens op zaterdag 5 juli.