Deze meiden waren de eerste!
Deze meiden waren de eerste!

Rooise moeders krijgen mooie boodschappen

Human Interest

Sint-Oedenrode - De All you need is mama camper streek vrijdagochtend in alle vroegte al neer op de Rooise Markt. Door de verfoeide regen duurde het even voor alles echt op gang kwam, maar daarna sprong de ene na de andere Rooienaar in de camper om mama eens flink te verrassen. Lieve en mooie boodschappen werden achtergelaten en vastgelegd door een goedlachse cameraman van Matiwi. Het jonge bedrijf werkt met MooiRooi samen om deze productie te maken. Komende woensdag wordt de film gelanceerd van dit ludieke initiatief via MooiRooi, DeMooiRooiKrant en YouTube! Dus moeders let op, want jouw kinderen kunnen zomaar voor de camera hebben gezeten!

Verschillende Rooise ondernemers hebben de actie ondersteund met leuke prijzen en daar werden de deelnemers mee overstelpt! 

Rousseau chocolade, Van Deursen Dier en Tuin, De Gouden Leeuw, DA drogisterij Van der Linden, tuincentrum Brekelmans, Le Soleil, Bakkerij van Doorn, Bakkerij Bekkers, Van Brunschot tweewielers, Optiek Moonen, Puur48, Pari Bodyfashion, Visdirect en Hair and Looks hebben prijzen ter beschikking gesteld!

Deze meiden waren de eerste!